Blokker eller fjern blokkering av en kundeprofil
Oppdatert 10. november 2026
Har du hatt problemer med en gjest, kan du blokkere kundeprofilen. Da kan gjesten ikke booke på nett, og dere får en advarsel hvis dere prøver å booke gjesten selv. Blokkeringen kan fjernes når som helst.
Blokker en gjest
- Åpne kundeprofilen via søket i dagboken (Magic Search).
- Bla ned i vinduet som åpnes, og klikk Block.
Fjern blokkeringen
- Gå til Reports → Customer List.
- Fjern haken ved Search by visit date.
- Skriv inn opplysninger om gjesten.
- Klikk Get list.
- Klikk Unblock Customer.
Viktig: En blokkert gjest får en feilmelding når de prøver å booke på nett. Prøver dere å lage en booking for gjesten internt, kommer det opp et varsel.
Var denne artikkelen nyttig?